ch-NO-blodsocker-e1408704069777.png

Blodsukker

Produktbeskrivelse

Trøtt? Vekttap? Økt tørste? Kan være høyt blodsukker kan føre til diabetes. Kjøp testen i dag.

Har du høyt blodsukker? Med denne selvtesten får du raskt rede på om du har forhøyet blodsukkernivå, som kan være et tegn på at du lider av diabetes. Testen utfører du enkelt på egenhånd hjemme, og du får svar i løpet av bare noen minutter.

Hvorfor teste blodsukkernivået?

Visse sykdommer, for eksempel diabetes, kan forårsake skader på bukspyttkjertelen, hvilket påvirker produksjonen av insulin negativt. Men symptomene er ofte veldig svake. Mange kan ha sykdommen i lengre tid uten å merke noe, og de fleste har ingen symptomer i det hele tatt. Med denne testen får raskt og enkelt få rede på om du har forhøyet blodsukkernivå, som kan være et tegn på diabetes. Jo raskere sykdommen påvises, desto raskere kan du starte med riktig behandling.

Hvordan utføres selve testen?

Testen er basert på en enzymatisk reaksjon, hvilket innebærer at spesielle fargestoffer aktiveres og gir en fargeendring i proporsjonalt forhold til glukoseinnholdet i blodet. Testen skal gjøres på tom mage og utføres ved at du tar et enkelt stikk i fingeren med lansetten som finnes i forpakningen. Du påfører deretter en dråpe blod på teststrimmelen, og etter 90 sekunder kan du ved å matche fargene lese av hvilke verdier blodsukkeret ligger innenfor.

Her kan du laste ned instruksjonene som en PDF.

Varenummer: 701013 Kategori: