Info om oss

I blant vil man bare ha et raskt svar om egen kropp og helse. Er jeg, eller er jeg ikke? Har jeg, eller har jeg ikke? YesNo selvtester gir deg dette svaret – og det er like raskt som det er enkelt. Selve prøvetakingen utfører du helt på egenhånd, og det som er ekstra fint er at du kan gjøre det nøyaktig hvor og når du selv vil. Noen av våre selvtester gir deg svar direkte på noen få minutter, og andre gjennomføres ved at du sender prøven kostnadsfritt til vårt laboratorium for DNA-analyse, så får du svar i løpet av noen få dager via vår hjemmeside.

Svar direkte
Selvtest Blodsukker, Selvtest Kolesterol, Selvtest Urinveisinfeksjon, Selvtest tidlig graviditet og Selvtest Kontroll av eggløsning utfører du enkelt på egenhånd når og der du selv vil. Du kan selv lese av svaret etter bare noen minutter.

DNA-test
DNA-tester er en meget sikker og velprøvd teknikk som har vært i bruk lenge i helsevesenet. Og i dag er det også tilgjengelig for deg som ikke vil oppsøke lege. Våre DNA-tester kan kjøpes på apotek. Selvtesten er enkel å utføre og du kan ta testen akkurat når du selv vil. Når du har tatt testen skal du sende prøven til vårt laboratorium for analyse. Etter noen dager kan du hente svaret på vår hjemmeside ved hjelp av din personlige kode som følger med i forpakningen.

Resultatet ditt er helt anonymt og det er kun du som har tilgang til koden din. Ingen andre enn du kan gå inn og hente ut testresultatet. Ditt DNA vil ikke under noen omstendighet bli brukt til noe annet enn å analysere den prøven du har sendt inn. Vi kommer heller ikke til å lagre ditt DNA. Prøven destrueres etter en måned uansett om du har hentet ut ditt prøvesvar eller ikke. Det er godt å vite at også de personene som arbeider på laboratoriet vårt har taushetsplikt.

Den eneste testen der du må angi dine personopplysninger er klamydiatesten, og det er ifølge smittevernloven. Disse opplysningene vil bli håndtert som pasientjournal ifølge lovverket som gjelder for slike.

Produsent og analyse
Alle våre DNA-tester er produsert av Dynamic Code. Din selvtest for analyse sender du inn til Dynamic Healthcare, de har lang erfaring i rutineanalyser i laboratorium og utfører alle analyser i sitt eget laboratorium. Laboratoriet er akkreditert ifølge ISO/IEC 17025 og granskes av styret for akkreditering og teknisk kontroll (SWEDAC), hvilket innebærer at de holder minst samme sikkerhet som innenfor helsevesenet.

Les mer om Dynamic Healthcare.

 

 

Annet
Karo Pharma tar forbehold om eventuelle skrivefeil og endringer av tekniske data som er utenfor vår kontroll. Vi garanterer ikke at alle bilder gjengir nøyaktig produktenes virkelig utseende eller farge.